Değerli Öğrencilerimiz,
2023-2024 Bahar Dönemi, İşletme Yönetimi, Sağlık Yönetimi, Yönetim Organizasyon, Pazarlama, İnsan Kaynakları ve Yönetimi, Muhasebe ve Finansman Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programları Ara Sınav programı belli olmuştur.
YÖK Yürütme Kurulu (14 Eylül 2022 tarihli) Yükseköğretim Kurumlarında Uzaktan Öğretime İlişkin Usul ve Esaslar 12. maddesindeki karara göre: Ara sınavlar, dönem sonu sınavları ile bütünleme sınavlarının yüz yüze gözetimli olarak yapılması esastır. Bu karar kapsamında ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yönetmeliği gereği Uzaktan Eğitim Programlarında dönem içi değerlendirmede oranlar ara sınav (gözetimli yüz-yüze) için %5, ödev ve veya sunum için %15, yarıyıl sonu sınavının veya bütünleme sınavının katkısı ise %80 olarak belirlenmiştir.
Bu değerlendirme kriterleri sadece uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans diploma programları için geçerlidir.
Sınavlar 20 Nisan 2024 Cumartesi günü, Cevizlibağ Yerleşkesinde 111, 117, 204, 205, 206 ve 210 numaralı dersliklerde yapılacaktır. Her sınav farklı oturumlarda yapılacak olup sınav süresi her oturum için 45 dakika olacaktır.
Ara Sınav Programı ve Sınav Kuralları ekte yer almaktadır.
Sınav saatlerinde uyuşmazlık olan öğrenciler ders isimlerini belirterek areluzem@arel.edu.tr e-posta adresine bildirmelidirler.
Sınavlarda başarılar dileriz.