2023-2024 Güz Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Final Sınav Programı Hk.

2023-2024 Güz Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Final Sınav Programı Hk.

by Sistem Destek -
Number of replies: 0

Değerli Öğrencilerimiz,

2023-2024 Güz Dönemi, İşletme Yönetimi, Sağlık Yönetimi, Yönetim Organizasyon, Pazarlama, İnsan Kaynakları ve Yönetimi, Muhasebe ve Finansman Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programları Final Sınav Programı belli olmuştur.

Sınavlar 21 Ocak 2024 Pazar günü, Cevizlibağ Yerleşkesinde 111, 117, 204, 205, 206, ve 210 numaralı dersliklerde yapılacaktır. Her sınav farklı oturumlarda yapılacak ve sınav süresi her oturum için 45 dakika olacaktır. 

Final Sınavı Programı ve Sınav Kuralları ekte yer almaktadır.

Sınav saatlerinde uyuşmazlık olan öğrenciler ders isimlerini belirterek areluzem@arel.edu.tr e-posta adresine bildirmelidirler.

Sınav binasına giriş yapmak için İstanbul Arel Üniversitenin ID kartına ya da AREL’im uygulamasına ihtiyacınız olacaktır. Sınav günü ID kartınızı almak için sınav saati öncesinde sınav binasına gelmeniz önemlidir. Yeni kayıtlı öğrencilerimizin ID kartı henüz basılmamış olabilir. Kartlarının sınav günü teslim edilememesi durumunda cep telefonlarınıza Android için buradaniPhone için buradan "Arelim" uygulamasını indirerek turnikelerde bulunan QR kodu okutarak da binaya giriş yapabilirsiniz.

Sınavlarınızda başarılar dileriz.

Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürlüğü.