2023-2024 Güz Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Ara Sınav Programı Hk.

2023-2024 Güz Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Ara Sınav Programı Hk.

by Sistem Destek -
Number of replies: 0

Değerli Öğrencilerimiz,

2023-2024 Güz Dönemi, İşletme Yönetimi, Sağlık Yönetimi, Yönetim Organizasyon, Pazarlama, İnsan Kaynakları ve Yönetimi, Muhasebe ve Finansman Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programları Ara Sınav programı belli olmuştur.

YÖK Yürütme Kurulu (14 Eylül 2022 tarihli) Yükseköğretim Kurumlarında Uzaktan Öğretime İlişkin Usul ve Esaslar 12. maddesindeki karara göre: Ara sınavlar, dönem sonu sınavları ile bütünleme sınavlarının yüz yüze gözetimli olarak yapılması esastır. Bu karar kapsamında ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yönetmeliği gereği (Uzaktan eğitim yüksek lisans programlarında ara sınav, devam ve ödev çalışmasının başarı notuna katkısı %20, yarıyıl sonu sınavının veya bütünleme sınavının katkısı ise %80’dir). Uzaktan Eğitim Diploma Programlarında dönem içi değerlendirmede oranlar ara sınav (yüz-yüze) için %5ödev ve veya sunum için %15 (bu değerlendirme kriterleri sadece uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans diploma programları için geçerlidir) olarak belirlenmiştir. 

26 Kasım 2023 Pazar günü,

Cevizlibağ Yerleşkesinde 111, 117, 204, 205, 206 ve 210 numaralı dersliklerde yapılacaktır.

Ara Sınav Programı ve Sınav Kuralları ekte yer almaktadır.

Sınav saatlerinde uyuşmazlık olan öğrenciler ders isimlerini belirterek areluzem@arel.edu.tr e-posta adresine bildirmelidirler.

Sınav binasına giriş yapmak için İstanbul Arel Üniversitenin ID kartına ya da AREL’im uygulamasına ihtiyacınız olacaktır. Sınav günü ID kartınızı almak için sınav saati öncesinde sınav binasına gelmeniz önemlidir. Yeni kayıtlı öğrencilerimizin ID kartı henüz basılmamış olabilir. Kartlarının sınav günü teslim edilememesi durumunda cep telefonlarınıza Android için buradaniPhone için buradan "Arelim" uygulamasını indirerek turnikelerde bulunan QR kodu okutarak da binaya giriş yapabilirsiniz.

Sınavlarda başarılar dileriz.