MYO ve FAKÜLTE Bütünleme Sınavları Erteleme -(UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS HARİÇ)

MYO ve FAKÜLTE Bütünleme Sınavları Erteleme -(UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS HARİÇ)

yazan Sistem Destek -
Yanıt sayısı: 0

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ndan gelen 07.02.2022 tarihli yazı ile “Küresel salgında ülkemizde yaşanan normalleşme süreci ile birlikte 2021-2022 eğitim öğretim yılı itibariyle yüz yüze eğitime geçildiği ve sınavların yüz yüze yapılmasına engel hususların bulunmadığı, uygulamada birlik sağlama açısından örgün öğretim programlarında ara, dönem sonu ve bütünleme sınavlarının yüz yüze düzenlenmesi, il özelinde sınavların belirlenmiş olan takvimde yüz yüze yapılmasına engel herhangi bir durum olması halinde söz konusu sınavların çevrimiçi yapılması yoluna gidilmeyip ertelenmek suretiyle ileri bir tarihte yüz yüze yapılması” uygun görülmüştür.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın yukarıda belirtilen yazısı gereğince; 9-10-11-12 ve 13 Şubat 2022 tarihlerinde yapılması planlanan bütünleme sınavlarından, ödev teslimi haricinde yazılı sınav ve test şeklinde çevrimiçi (online) olarak yapılacak sınavların ertelenme zorunluluğu ortaya çıkmıştır. Öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için ertelenen bütünleme sınavlarının 28 Şubat 2022 – 4 Mart 2022 tarihleri arasında planlanarak yüz yüze yapılmasına ve 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılı akademik takviminin yeniden düzenlenmesine karar verilmiştir.

Ertelen sınavların sınav takvimi ve yeniden düzenlenen akademik takvim ileri tarihte duyurulacaktır.