REVİZE 2021-2022 Güz MYO Programları Yarıyıl Sonu Sınavları

REVİZE 2021-2022 Güz MYO Programları Yarıyıl Sonu Sınavları

by Sistem Destek -
Number of replies: 0

Değerli Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz,

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Final Sınavları 17 Ocak - 28 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. 

Meslek Yüksekokulumuz ortak UZEM dersleri ORTM161Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I, ORTM162 Principles of Atatürk and History of Reforms-I, YDLM161 İngilizce I, ORTM171 Türk Dili-I, ORTM172 Turkish Language-I, ORTM095 Bilgi Teknolojileri Kullanımı, ORTM096 Basic Usage of Information Technology final sınavları 22-23.01.2022 tarihinde Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden yapılacaktır. Sınav saatinizi, Öğrenci Bilgi Sisteminde ilgili derse kayıtlı olduğunuz şube koduna göre aşağıdaki linkte yer alan sınav programından görebilirsiniz.

Ortak derslerin dışında MYO genel seçmeli ders havuzu ve program derslerinizin sınav programını aşağıdaki linkten görüntüleyebilirsiniz. ÖDEV/PROJE olarak görünen dersleriniz için öğretim elemanının belirlediği tarihte ödevinizi/projenizi teslim etmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki programda UZEM olarak görünen derslerinizin online sınavına belirtilen gün ve saatte Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden girmeniz gerekmektedir.